Betaling, verzending & verpakking

Betaling
Hieronder kunt u al de vormen van betaling vinden die wij accepteren, dit volgens eventuele meerprijs. Wij raden daarom ook aan te kiezen voor Bankoverschrijving of Payconiq.
We konden er natuurlijk voor opteren dit ineens in te calculeren in onze prijs, maar dit lijkt ons oneerlijk daar de prijs van de producten dan automatisch 3,5% hoger zou zijn.
GRATIS: Afhalen / Bankoverschrijving  (duurt ietsjes -normaal 1 dag- langer doch géén meerkost) en Payconiq door het opzoeken van de winkel (ceramics-etc) of door onderstaande QR-code te scannen op uw Payconiq-app. 
qr-code-payconiq
Betalingen met bijkomende kosten:
0,29 €: Ideal
0,39 €: Bancontact / Mister Cash (voorheen 0.18€ + 1.30%)
1 % op aankoopbedrag (incl. BTW): Sofortbanking
2,8 % op aankoopbedrag (incl. BTW): Visa / Mastercard gelimiteerd tot € 100
3,5 % op aankoopbedrag (incl. BTW): Paypal Deze liever niet daar wij gemiddeld 21 dagen NAdat u uw bestelling ontvangen heeft pas het bedrag gestort krijgen. Indien teveel mensen hiervan gebruik maken dan moeten wij, om onze shop leefbaar te houden, het bedrag bij betaling via Paypal nog verder optrekken. Paypal belooft inderdaad bijkomende zekerheden doch deze hebt u ook bij betaling via overschrijving (gratis), kijkt u hiervoor maar naar de verkoopsvoorwaarden. hier Alvast bedankt om hieraan te denken!

We voorzien wel korting of vrijstelling van betaalkosten vanaf bepaalde bedragen.

Verzending
Daar al onze artikelen breekbaar zijn, gaan wij steeds op zoek naar de beste wijze om dit te verzenden.
Aanvaard NOOIT beschadigde verpakking!
Afhankelijk van het product kan het opgestuurd worden via B-post, Post-NL, DHL, DPD, UPS, enz., of sturen we deze NIET *op maar kan u ze zelf ophalen of leveren we het persoonlijk bij u thuis: dit steeds na contact waarbij we duidelijke afspraken maken over eventuele korting of meerprijs.
Voor de producten die verzonden worden, geven wij u telkens een duidelijke prijs.
Wij kunnen niet zorgen voor levering op de daaropvolgende dag, doch zullen steeds zo snel mogelijk verzenden.
*Omwille van aard en/of prijs: steeds vermeld bij het betreffende produkt.

Verpakking
We streven ernaar de hoeveelheid verpakking zo klein mogelijk te houden zonder in te boeten op de bescherming van de artikelen en recycleren waar mogelijk. Sommige van onze leveranciers zijn reeds begonnen met milieuvriendelijker alternatieven dan "bubbel"plastiek, doch de bestaande stock werken ze eerst op. Dit heeft als gevolg dat ook wij dit eerst opgebruiken om uw artikel te beschermen. Zo kan er soms een mengeling van opvulmaterialen zijn. Alle plastiek die wij gebruiken, uitgezonderd de plakband, is echter reeds aan een 2de of 3de leven bezig.
Indien we opvulmaterialen moeten gebruiken, die een betere bescherming geven dan datgene wat onze leveranciers gebruiken, dan zijn dit "chips" die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Ze kunnen dus gewoon bij het algemeen huisvuil.
Heeft u speciale wensen i.v.m. de verpakking (geschenkverpakking, geen plastics,...) dan kan u steeds contact met ons opnemen en zullen we -in de mate van het mogelijke- trachten hieraan te voldoen.